Nissan NISMO GT-R GT3

Racerbilar till salu / Maastricht, Limburg, Netherlands

175.000 €
(1795500 kr)

Beskrivning

Nudimo na prodaju naš impresivni trkaći automobil NISSAN NISMO GT-R GT3.

Od predstavljanja 2012. NISSAN NISMO GT-R GT3 natjecao se u GT3 utrkama u kojima se brojni svjetski proizvođači natječu za pobjedu. Nastavio je poboljšavati svoje konkurentne performanse. Osvojio je ukupnu pobjedu na “BATHURST 12 Hour” 2015. Također se utrkivao u klasi “SUPER GT Series” GT300 koja je održana u Japanu, u kojoj GT automobili različitih proizvođača prikazuju strašne bitke. Nissan je pobijedio na 1. i 2. mjestu u dvije uzastopne utrke u krugu Fuji i Tajlandu, dokazujući svoje visoke natjecateljske performanse.
Osim toga, osvojio je prvenstvo na BLANCPAIN ENDURANCE, najvećem GT3 prvenstvu u Europi. 2016. pobijedila je u svih šest utrka za “Super Endurance Series”, lako osvojivši serijsko prvenstvo. Na "Total 24 Hours of Spa", jednoj od tri vodeće globalne 24 -satne utrke, automobil je sve utrke završio uzastopno 4 godine zaredom između 2014. i 2017., kao i "24 sata Nurburgringa" uzastopno između 2014. i 2016, dokazujući njegovu trajnost i pouzdanost.
Tehnologija i iskustvo akumulirani i poboljšani tijekom ovih teških natjecanja naslijeđeni su i korišteni za kontinuirano poboljšanje GT3 projekta.

Ovaj specifični automobil, s šasijom br. R35GT3-8005, izrađen je od strane JRM/ NISMO-a početkom 2016. prema GT3 specifikacijama koje su tada vrijedile. (GT3-030 14/07 VO) Ovo je narudžba za poznati njemački tim ZAKSPEED. Osim toga, automobil se pripremio za akciju na jednom od najizazovnijih i najbrutalnijih staza, Nurburgring-Nordschleife, poznatom i kao Zeleni pakao. To je učinjeno u skladu s njemačkim propisima DMSB -a, važećim za VLN Langstrecke Meisterschaft.

Ima praznu težinu od 1290 kg i dvostruki turbo V6 motor od 3,8 litara. Radi s restriktorima, ovisno o veličini i turbo tlaku, motor lako proizvodi preko 600 KS pri 6500 o / min i okretni moment od preko 650+ NM pri 4000 o / min. Upravljanje motorom se može podesiti pomoću MAP prekidača.
Ima Hewlandov sekvencijalni 6 -stupanjski mjenjač, ​​sustav promjene stupnjeva prijenosa, podesive postavke ABS -a i proklizavanja, sustave za piće vozača itd.

Ovaj automobil je vidio akciju samo tijekom VLN prvenstva 2016., uključujući 24 -satnu utrku u Green Hell -u.
Bio je to prvi službeni ulazak u 24-satne utrke za japanskog konstruktora s GT-R-om, zajedno s timom RJN-Motorsport. Vozili su ga Tom Coronel, Florian Strauss, Marc Gassner i Hendrik Still.

Automobil je Zakspeed povukao 2017. godine prije 24 -satne utrke i od tada se više nije vozio. Još uvijek je u izvornoj boji kao što je korištena 2016. Nabavila ga je RaceArt 2020., odradila je samo nekoliko radnih dana i utrku na Supercar Challengeu, pokazujući izravno svoj potencijal u ovoj klasi s osvojenim 2. mjestom.

Automobil se prodaje s impresivnim paketom rezervnih dijelova (32 felge, karoserija, dijelovi ovjesa itd.), Priručnicima, homologacijama, alatima i spreman je za utrku!

Više slika možete pronaći na našoj web stranici:
Nissan Nismo GT-R GT3 | Naša kolekcija | RaceArt
https://www.raceart.eu/en/our-collection/nissan-nismo-gt-r-gt3

Slobodno nas kontaktirajte za više informacija i mogućnosti.

Tim RaceArt


Video

Ytterligare info

Effekt (hk) +/- 600
Tillverkningsår 2016
Vikt 1290 kg
Skick begagnade
Datum för senaste ombyggnaden 2021
Föremålskvalitet Begagnade
Annons ID #3488
Följ denna annons Lägg till i bevakningslista

Lägg ett bud på Nissan NISMO GT-R GT3!

Skicka ditt erbjudande för Nissan NISMO GT-R GT3 nu, innan någon slår dig. Du kommer att meddelas via e -post när säljaren har fattat beslutet. Genom att skicka ett erbjudande godkänner du användarvillkor.

Erbjudanden Senaste erbjudandet
0 Vara den första!
Missa inte...

Mer om ägaren

Kontakta ägaren

Skicka meddelande
och
Denna annons har visats
1756 gånger.

Användbar information

  • Läs vår guide här om bedrägeribekämpning.
  • Betala aldrig med Western Union, Moneygram eller andra anonyma betalningstjänster rekommenderas att använda spärrtjänsterna (mer nedan).
  • Betal aldrig eller ta emot betalning via chec i förväg (läs mer här).
  • Fråga säljaren om ett foto eller en video från ett perspektiv (eller en del) du väljer, så du bekräftar att det annonserade objektet är äkta och ägs av säljaren.
  • Denna webbplats är aldrig direkt inblandad i någon transaktion mellan köpare och säljare och hanterar inte betalningar, frakt, garantitransaktioner, tillhandahåller spärrtjänster eller erbjuder "köparskydd" eller "säljarcertifiering", men vi har samarbetat med trustshare, som kan tillhandahålla säkra escrowtransaktioner, läs mer här